ΑρχικήΕπικαιρότηταΛάρισα: Δολοφόνησε με 8 πυροβολισμούς τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα

Λάρισα: Δολοφόνησε με 8 πυροβολισμούς τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μια νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Λάρισα.

Μια γυναίκα 43 ετών πυροβολήθηκε από τον άντρα της μέσα σε ταβέρνα- ουζερί, τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 54χρονος αφού την πυροβόλησε περίπου 8 φορές, μπροστά στα μάτια των εργαζομένων, κάλεσε την αστυνομία γύρω στις 10.30 και παραδόθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος, ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του, πίστευε πως τον απατά και προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 43χρονη εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν σε ταβέρνα στο χωριό Σωτηρίτσα, στα παράλια της Λάρισας, σε ταβέρνα ιδιοκτησίας του αδερφού της.

Το ζευγάρι έμενε στην Αθήνα και βρισκόταν σε διάσταση. Η άτυχη 43χρονη είχε μεταβεί με τα τρία παιδιά της στην Σωτηρίτσα προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση εστίασης τον αδερφό της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πριν λίγες ημέρες αφίχθη στην περιοχή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος της στέρησε τη ζωή.

Η τέταρτη γυναικοκτονία το τελευταίο διάστημα

Είναι η τέταρτη δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της-σύντροφό της το τελευταίο διάστημα.

Το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά την ώρα που κοιμόταν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, νέο σοκ προκάλεσε η άγρια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Με τον δράστη να την ξυλοκοπεί, να τη σπρώχνει στον γκρεμό και εκείνη να καταλήγει στη θάλασσα, και ενώ ήταν ζωντανή να την αφήνει να πεθάνει στο νερό.

Ενώ μόλις σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 40χρονος συζυγοκτόνος που δολοφόνησε την 31χρονη σύζυγό του με μαχαίρι ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στη Δάφνη.

Πηγή φωτογραφιών: larissanet.gr, onlarissa.gr