Φουλ παροχολογία από Μαξίμου για να “ξεχαστεί” ο Πολάκης και να “μαζέψουν” τη χασούρα στα γκάλοπ

8 mins read

Η σκανδαλολογία “κάηκε”, το ευρωψηφοδέλτιο πέρασε και… δεν ακούμπησε, τα γκάλοπ δείχνουν κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ και η υπόθεση Πολάκη έχει εξελιχθεί σε κυβερνητικό εφιάλτη. Στην αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες, το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει άλλη επιλογή από την παροχολογία.

Το σχέδιο μπήκε ήδη μπροστά. Στη συνάντηση που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, έβγαλαν χαρτιά και μολύβια και ετοίμασαν πακέτο μέτρων το οποίο θα ανακοινώσουν μετά το Πάσχα λέγοντας ότι θα το διαπραγματευθούν με την τρόικα. Και όπως όλα δείχνουν οι παροχές που σχεδιάζονται θα αποτελέσουν με… προσθαφαιρέσεις το “πακέτο” των εθνικών εκλογών του φθινοπώρου.

Ωστόσο ο δρόμος θα παραμένει στρωμένος με αγκάθια καθώς στο Μαξίμου συγκέντρωσαν σε τρία χρόνια  “αχρείαστο” υπερπλεόνασμα 13,5 δισ. και έδωσαν μέρισμα μόνο 2,1 δισ ενώ λίγο πριν τις κάλπες θυμήθηκαν τις ελαφρύνσεις.

Αντιγράφουν τις μειώσεις φόρων για τις οποίες έχει δεσμευθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ μέχρι πριν από λίγες μέρες ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε ότι δεν  θα “θυσιάσουν” τα επιδόματα για μειώσεις φόρων. Επιπλέον, εκτός από τις 120 δόσεις διαρρέουν πως θα προχωρήσουν σε μετάταξη προϊόντων και υπηρεσιών από ΦΠΑ 24% σε 13% και πως θα μειώσουν συντελεστές στη φορολογία εισοδήματος.

Facebook Comments