ΑρχικήΠολιτικήΚαυτές πατάτες έρχονται για Πολάκη και Καμμένο στη Βουλή: Τι θα κάνουν...

Καυτές πατάτες έρχονται για Πολάκη και Καμμένο στη Βουλή: Τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τρεις σημαντικές υποθέσεις έρχονται για συζήτηση την επόμενη Πέμπτη στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής και μια μέρα μετά  την επόμενη Παρασκευή στην Ολομέλεια.

Η πρώτη αφορά  την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη  για την καταγραφή της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Η τρίτη υπόθεση αφορά την μήνυση  κατά του πρώην Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμηση. Για  τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι δεδομένη η στάση που θα κρατήσει τόσο ο  ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, αφού ο κ. Λοβέρδος και το ΚΙΝΑΛ  έχουν  ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας του.

Έτσι  το ενδιαφέρον στρέφεται στη  στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, όσο και για την  άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου.Μάλιστα για τον κ. Καμμένο το ενδιαφέρον θα  είναι ακόμη πιο έντονο καθώς για πρώτη φορά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθούν ν  αποφασίσουν για την άρση ή μη  της ασυλίας του από τότε που έπαψε να είναι κυβερνητικός εταίρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ