Στις 26 Μαΐου «αποφασίζετε σε ποιον κόσμο θέλετε να ζήσετε», αναφέρει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ», Πέτρος Κόκκαλης, απευθυνόμενος στους νέους με ανοικτή επιστολή του.

«Προς εσάς, τη νέα γενιά των μεγάλων αλλαγών» σημειώνει ο Πέτρος Κόκκαλης και προσθέτει: «Απευθύνομαι σε εσάς, που εμπιστεύομαι. Τις νέες και τους νέους που είστε ο ανθός του κόσμου. Απευθύνομαι και σας καλώ σε μία πορεία προς το μέλλον. Με τη δική σας ψήφο, σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική εκλογική αναμέτρηση για την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο, γράφετε την ιστορία που μας ξημερώνει. Στις 26 Μαΐου αποφασίζετε για το μέλλον της Κρήτης και της Βαλένθια. Της Ηπείρου και του Οντάριο. Των νησιών του Αιγαίου, Ιονίου και της Ωκεανίας. Αποφασίζετε σε ποιόν κόσμο θέλετε να ζήσετε», τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Αγωνιστείτε, και με την ψήφο σας, για μία Ευρώπη που αναλαμβάνει δράση για την αειφορία και την πρόοδο. Για μία Ευρώπη της Αλληλεγγύης, της Αλήθειας και του Αγώνα. Γι αυτή την Ευρώπη ψηφίζετε». Κλείνοντας, δίνει «ραντεβού στην κάλπη και στο μέλλον».

Να σημειωθεί ότι η ανοικτή επιστολή συνοδεύεται από φωτογραφία νέων, με το σύνθημα: «Όπου υπάρχουν νέοι, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αντίσταση».