ΑρχικήΠαραπολιτικάΠοιοι είναι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές

Ποιοι είναι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές

Σε πέντε με έξι ανέρχονται οι βουλευτές οι οποίοι παραμένουν ακόμα ανεμβολίαστοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Η συνέχεια στον “Βηματοδότη”: “Ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε αυτές τι ανακοινώσεις την ώρα που καταγράφηκαν 2.729 τα νέα κρούσματα, με τη σημείωση ότι το 90,11% των διασωληνωμένων παραμένει ανεμβολίαστο. Ο κ. Τασούλας είπε ότι αναμένει σχετικές απαντήσεις για τους ανεμβολίαστους από δύο κόμματα. Τόνισε όμως ότι δεν θα απαγορευθεί η είσοδος των ανεμβολίαστων βουλευτών στο Κοινοβούλιο, ωστόσο θα πρέπει να στέλνουν κάθε εβδομάδα δύο τεστ για τον κορωνοϊό.

Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους της Βουλής, είπε ότι έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 90% περίπου.

Η Βουλή και ο Πρόεδρος δεν λένε τα ονόματα αυτών που παραμένουν ανεμβολίαστοι, (επικαλείται προσωπικά δεδομένα) αλλά σε όλους τους βουλευτές είναι γνωστοί. Ο ένας (γνωστός) υποσχέθηκε ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο και τον περιμένουν (και από το κόμμα του) να εμβολιαστεί. Ενας άλλος (επίσης γνωστός) είναι αρχηγός κόμματος, μία άλλη σπανίως εμφανίζεται στη Βουλή, ίσως να μην έχει μιλήσει ποτέ από το βήμα αν και δεν είναι πρωτοεκλεγμένη. Οι άλλοι δύο είναι επίσης γνωστοί. Ο ένας εξ αυτών επικαλείται λόγους υγείας και ο άλλους θρησκευτικούς λόγους”.