Δηλώσεις έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την τελετή παράδοσης των αεροσκαφών Rafale. Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ότι εντός της χρονιάς θα έρθουν ακόμα έξι αεροσκάφη από τα 24 που έχει παραγγείλει η χώρα μας από τη Γαλλία.
«Τα Rafale καθιστούν την αεροπορία μας μια από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την τελετή υποδοχής των αεροσκαφών. Τα νέα Rafale είναι έτοιμα να απογειωθούν για ένα καλύτερο και ειρηνικό αύριο. Σύντομα θα επιχειρούν δίπλα σε νέες γαλλικές φρεγάτες».
Ο πρωθυπουργός παράλληλα ανακοίνωσε μια φοροαπαλλαγή για τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων: «Τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα απαλλάσσονται από κάθε φόρο . Αφορά πρωτίστως τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας».