ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ σύζυγος του Πεσκόφ σπάει πιάτα στην Ελλάδα ακούγοντας «Ζορμπά» (video)

Η σύζυγος του Πεσκόφ σπάει πιάτα στην Ελλάδα ακούγοντας «Ζορμπά» (video)

Η Τατιάνα Νάφκα, πρώην Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας από την εποχή που παντρεύτηκε τον στενό συνεργάτη του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Αυτές τις μέρες, η σύζυγος του εκπροσώπου του Πούτιν περνάει τις διακοπές της στην Ελλάδα και μάλιστα περνάει τόσο καλά που δημοσιεύει στιγμιότυπα και στο instagram. Σε πρόσφατη ανάρτηση της, δεν αποκαλύπτει σε ποιο νησί είναι, αλλά φαίνεται να συμμετέχει σε ένα γλέντι με σπάσιμο πιάτων υπό τους ήχους του «Ζορμπά».

Όπως είναι φυσικό, η κοινή της ζωή με τον Πεσκόφ απασχολεί εκτενώς τα ρωσικά ΜΜΕ και όχι μόνο, ενώ η ίδια παραμένει δραστήρια στον χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ, διοργανώνοντας εντυπωσιακά σόου στον πάγο.


Κατάφερε να εξοργίσει και Ρώσους και Ουκρανούς

Πολλοί έγραψαν ότι δεν θα έπρεπε να διασκεδάζει ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο αιματηρός πόλεμος στην Ουκρανία, ενώ άλλοι στάθηκαν στο γεγονός ότι κάνει διακοπες σε μια χώρα που έχει χαρακτηριστεί ως «μη φιλική» από τον Πούτιν.

Τεράστια περιουσία, πολλά ερωτηματικά

Η Τατιάνα Νάβκα σύμφωνα με το Business insider έχει περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η ακίνητη περιουσία περιλαμβάνει ένα ακίνητο στο προάστιο της Μόσχας όπου ζει και ο Πούτιν και άλλο ένα στην χερσόνησο της Κριμαίας», όπως ανέφερε η Υπηρεσία Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, όταν  πριν από ένα μήνα συμπεριέλαβε την Τατιάνα Νάβκα και τα δύο ενήλικα παιδιά του Πεσκόφ, την κόρη του Ελιζαμπέτα και τον γιο του Νικολάι, στον κατάλογο με τους Ρώσους που υφίστανται το καθεστώς των κυρώσεων λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Κατά την Υπηρεσία Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών τα μέλη της οικογένειας Πεσκόφ «διαβιούν πολυτελή βίο, που δεν δικαιολογείται από τον μισθό του δημόσιου υπάλληλου του Πεσκόφ και απέκτησαν πλούτο πιθανώς λόγω των σχέσεων του Πεσκόφ με τον Πούτιν».