Στην αναβολή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου είναι πιθανό να προχωρήσει η Κουμουνδούρου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel», επικρατεί έντονος προβληματισμός για τη διεξαγωγή των εκλογών.
Μάλιστα, λόγω των καταστροφών στη Θεσσαλία, μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή αδυνατούν, όπως λένε, να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία.
Εντός της ημέρας αναμένονται, κατά πάσα πιθανότητα, σχετικές ανακοινώσεις.
Aναβολή ζητά ο Ν. Παππάς
Την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών ζητά με ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Νίκος Παππάς.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
Να προστατευτούν οι πολίτες. Ζητώ μετάθεση των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, λόγω της έκτακτης κατάστασης [Δήλωσή μου με αφορμή τις καταστροφές] Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που έχουν πληγεί. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, «νίπτει τας χείρας» της. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μη τυρβάζει περί άλλα. Ζητώ τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα. Η παράταξή μας πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση.
📍 Να προστατευτούν οι πολίτες. Ζητώ μετάθεση των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, λόγω της έκτακτης κατάστασης
[Δήλωσή μου με αφορμή τις καταστροφές]
Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που…
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) September 7, 2023