ΑρχικήΠαραπολιτικάΓεωργιάδης: «Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να...»

Γεωργιάδης: «Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να…»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια ανάρτηση με την οποία εξήγησε πως νιώθει για το έργο στο One&Only Aesthesis, το πολυτελές Resort της Grivalia.

Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε συγκεκριμένα: “Χθες το βράδυ είχα μία από τις σπάνιες στιγμές στην Πολιτική που κάποιος πολιτικός προλαβαίνει να δει τα αποτελέσματα της δράσης του. Ευχαριστώ τον Θεό που με Αξίωσε να είμαι χθες στα εγκαίνια που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο One&Only Aesthesis, το πολυτελές Resort της Grivalia στην θρυλική τοποθεσία της Γλυφάδας, τα Αστέρια.

Πρόκειται για ένα reasort στην Αθηναϊκή Ριβιέρα που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Στα σμαραγδένια νερά του Σαρωνικού Κόλπου και φωλιασμένο μέσα σε μια δασική έκταση 210 στρεμμάτων, το One&Only Aesthesis φιλοδοξεί να γίνει ένα γαλήνιο καταφύγιο με εκπληκτική θέα και την αίσθηση ενός ιδιωτικού νησιού.
Το έργο αυτό σας το είχα παρουσιάσει εδώ ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στις διάφορες του φάσεις απο την ώρα που ξεκίνησε στην έναρξη της θητείας μου τότε και καθώς προχωρούσε απο τα σχέδια και τις άδειες στην κατασκευή του.
Εκεί ήταν χθες ο ιδιοκτήτης της Fairfax και αληθινός φίλος της Ελλάδος κ. Πρέμ Γουάτσα.
Ο κ. Γουάτσα με της εξαγορά της Eurobank, της Eurolife και της Grivalia έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στη Χώρα μας. Ήρθε στις δύσκολες εποχές για μας επί Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και συνεχίζει ακάθεκτος με νέες επενδύσεις μέχρι σήμερα διαφημίζοντας την Ελλάδα μας παντού.
Τον Ευχαριστώ ως Έλληνας για αυτό αλλά και για την προσωπική του φιλία με την οποία με Τιμά και την δημόσια αναγνώριση από μέρους του για το πόσο τους βοήθησα να κάνουν τα οράματα τους για την Ελλάδα πραγματικότητα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου. Κάθε φορά που ανθρώποι αυτού του ήθους και της προσφοράς μιλούν τόσο θερμά για το έργο μου, δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι υπερηφάνεια.
Το Resort αυτό που μεταμορφώνει όχι μόνον την Γλυφάδα αλλά ολόκληρη την Αττική είναι δημιούργημα του κ. Γιώργου Χρυσικού, ενός εξαιρέτου ανθρώπου με αληθινό όραμα με τον οποίο είχα την τιμή να συνεργαστώ στενά για αυτό αλλά και για άλλα επενδυτικά τους σχέδια.
Σκοπός της Κυβερνήσεώς μας από την πρώτη μέρα που μας εμπιστεύθηκε ο Ελληνικός Λαός ήταν η Ελλάδα να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και το τουριστικό μας προϊόν να ανεβεί κατηγορία και να προσελκύσουμε ταξιδιώτες πολύ υψηλότερου εισοδήματος ώστε να αφήνουν στην χώρα μας περισσότερα χρήματα, να δημιουργούνται θέσεις εργασίας με υψηλότερους μισθούς και να ανεβεί όλο το βιωτικό επίπεδο του Λαού μας.

Υπό την καθοδήγηση του Philippe Zuber, Διευθύνοντος Συμβούλου της Kerzner International, και του Yann Gillet, του Γενικού Διευθυντή του θέρετρου, το One&Only Aesthesis έγραφε το http:// thehoteltrotter.com τον περασμένο Ιούνιο είναι έτοιμο να κάνει θραύση στην παγκόσμια σκηνή της φιλοξενίας. «Τοποθετημένο σε στρατηγική θέση σε μια από τις πιο θρυλικές πόλεις του κόσμου, το θέρετρο αποτίει φόρο τιμής στη ζωντανή ενέργεια, την αυθεντικότητα και τη φυσική ομορφιά της Αθήνας. Το One&Only Aesthesis είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που ενσωματώνει ευφυώς την ειδυλλιακή ομορφιά του Αιγαίου. Οι κατασκευές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με τη μοναδική ομορφιά της ελληνικής ακτογραμμής. Λουσμένη στο περίφημο αττικό φως, η αρχιτεκτονική ενσωματώνει τον σχεδιασμό της δεκαετίας του ’60 με ψηλά ταβάνια, δερμάτινες πινελιές, γήινα χρώματα και φυσικούς τόνους».

Villa One: Το σήμα κατατεθέν της χλιδής

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια, bangalows και βίλες. Σήμα κατατεθέν του
η Villa One. Πρόκειται για μια διώροφη βίλα δύο υπνοδωματίων 1.400 τ.μ.! Η εν λόγω βίλα εκφράζει την φιλοσοφία της πολυτέλειας κατά το
Μία & μοναδική αισθητική.

Ένας υπέροχο σημείο της Αττικής, τα Αστέρια της Γλυφάδος, που παραμένει στην Ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου και της ΕΤΑΔ παραχωρημένο με μακροχρόνια μίσθωση από αυτήν στην Grivalia, από εκεί που ήταν παρατημένο για δεκαετίες θα προσφέρει απίστευτες υπηρεσίες, ομορφιά, θα φέρνει τον χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες, events κλπ θα κάνει την Αθήνα το επίκεντρου του Παγκοσμίου Τουρισμού και μάλιστα για 12 μήνες τον χρόνο”. 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ