Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απάντησε σε σημερινή του συνέντευξη στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία λίγες μέρες πριν αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «αριστερή ψυχούλα».
Απαντώντας στις συγκεκριμένες αιχμές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως αποστροφές όπως “ο κ. Μητσοτάκης έχει αριστερή ψυχούλα” παραπέμπουν σε ριάλιτι προγράμματα παλαιότερων εποχών.
“Θεωρώ υπερβολικό να λέει η κυρία Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Όρμπαν και της Λεπέν, άρα έχει ενσωματωθεί επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά, ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία”, σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης και τόνισε ότι στο Μεταναστευτικό η κυβέρνηση έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της υπευθυνότητας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά οι διαμένοντες στις δομές ανά την επικράτεια και δη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.