Άννα Διαμαντοπούλου για Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Η Πρόεδρος που μας έκανε περήφανες».
Με μια συγκινητική ανάρτηση, η Άννα Διαμαντοπούλου υμνεί την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στην πολιτική ζωή της χώρας και τον ρόλο της ως σύμβολο γυναικείας ηγεσίας.
Στην ανάρτησή της, η κ. Διαμαντοπούλου μιλά για την κληρονομιά που αφήνει η απερχόμενη Πρόεδρος, τονίζοντας πως η παρουσία της στο ύπατο αξίωμα ενέπνευσε και γέμισε αισιοδοξία τις γυναίκες, αποδεικνύοντας ότι ο 21ος αιώνας μπορεί να είναι ο αιώνας των γυναικών.
Ωστόσο, επισημαίνει πως η μη ανανέωση της θητείας της δεν οφείλεται σε έλλειψη ικανοτήτων, αλλά σε κομματικές σκοπιμότητες, αφήνοντας αιχμές για ένα πολιτικό σύστημα που αρνείται να αλλάξει.
Με ένα προσωπικό μήνυμα γεμάτο εκτίμηση και σεβασμό, η Άννα Διαμαντοπούλου κλείνει την ανάρτησή της, ευχαριστώντας την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την παρακαταθήκη που αφήνει στην πολιτική και στην κοινωνία.
Αναλυτικά, η ανάρτηση:

