ΑρχικήΠολιτικήΚασσελάκης - Γκότζι: Φέρνουν στο Ευρωκοινοβούλιο ναυάγιο Πύλου, υποκλοπές και Τέμπη (video)

Κασσελάκης – Γκότζι: Φέρνουν στο Ευρωκοινοβούλιο ναυάγιο Πύλου, υποκλοπές και Τέμπη (video)

Ένα βίντεο από κοινού έφτιαξαν ο Σάντρο Γκότζι, Ιταλός πολιτικός που εκπροσωπεί το Renew Europe Now και ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, θα ζητήσουν από την Ευρώπη να πάρει θέση απέναντι στο ναυάγιο της Πύλου, το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά το δυστύχημα των Τεμπών.

Αναλυτικά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Το ναυάγιο της Πύλου και οι εκατοντάδες νεκροί και αγνοούμενοι ζητούν δικαίωση.
Το σκάνδαλο των υποκλοπών συνέβη σε ευρωπαϊκή χώρα και όχι σε κάποιο απολυταρχικό καθεστώς.
Τα πολλαπλά εγκλήματα των Τεμπών συνέβησαν σε ευρωπαϊκή χώρα, σε Ευρωπαίους πολίτες.
Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να πάρει θέση.
Γι’ αυτό με τους ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού κόμματος, στην οικογένεια του οποίου ανήκουμε και εμείς ως Κίνημα Δημοκρατίας, θα φέρουμε αυτά τα θέματα στο ευρωκοινοβούλιο.
Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.
Για την αλήθεια, για την Δικαιοσύνη, για την Δημοκρατία.
Η κοινωνία απαιτούν Δικαιοσύνη.
Η Ευρώπη απαιτεί Δικαιοσύνη.
Η Δημοκρατία απαιτεί Δικαιοσύνη».