Η ιδιοκτήτρια του καφέ στο Περιστέρι απαντά στα σχόλια για την επίσκεψη Μητσοτάκη: «Πάρε τα σκ@@ά σου και φύγε».
Με ένα χιουμοριστικό και αιχμηρό βίντεο στο TikTok απάντησε η ιδιοκτήτρια του καφέ που επισκέφθηκε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε στα social media.
Η Άντζελα, πρώην άνεργη της ΔΥΠΑ, η οποία άνοιξε το κατάστημα μαζί με τον αδελφό της στο Περιστέρι αξιοποιώντας χρηματοδοτικό πρόγραμμα για ανέργους, ανήρτησε ένα βίντεο με τη λεζάντα: «Εγώ σε όλους αυτούς που με κράζουν τις τελευταίες μέρες στο TikTok γιατί ήρθε ο πρωθυπουργός στο μαγαζί μου». Το βίντεο συνοδευόταν από το τραγούδι “Get your shit and go”, στο οποίο χόρεψε ειρωνικά, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.
@angel.papa10 #fyp #foru #foryoupage❤️❤️ #viralvideos #tik_tok #haters #trends #tiktokviral ♬ Originalton – Faceless Digital Marketing
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο καφέ
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δημοσιεύσει λίγες ημέρες νωρίτερα ένα βίντεο στο TikTok, ανακοινώνοντας ότι πριν παρευρεθεί στην ημερίδα «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ, θα επισκεπτόταν το καφέ της Άντζελας στο Περιστέρι.
Κατά την επίσκεψή του, ο πρωθυπουργός απόλαυσε έναν espresso stretto και συνεχάρη την ιδιοκτήτρια για την πρωτοβουλία της, δηλώνοντας:
«Έχεις στήσει μια εξαιρετική επιχείρηση με τη στήριξη της ΔΥΠΑ. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε για να ενισχύσει ανέργους, ειδικά νέες γυναίκες. Από άνεργη, εργοδότρια. Και με καταπληκτικό καφέ».
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού, όπως και η επίσκεψη στο καφέ, προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις στα social media, με την Άντζελα να επιλέγει να απαντήσει με χιούμορ και αποφασιστικότητα.