ΑρχικήΚόσμοςΚριστίν Λαγκάρντ: «Πρέπει να είσαι τρελός για να θες να γίνεις Πρόεδρος...

Κριστίν Λαγκάρντ: «Πρέπει να είσαι τρελός για να θες να γίνεις Πρόεδρος της Γαλλίας»

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε πως δεν θα ήθελε μετά τη λήξη της θητείας της στην Φρανκφούρτη τον Οκτώβριο του 2027, να γίνει πρόεδρος στη Γαλλία.

«Είναι μία τρομερή δουλειά για την οποία πρέπει κατά κάποιο τρόπο να έχεις προετοιμαστεί και δεν νομίζω πως είναι πραγματικά η περίπτωση μου» δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ, ερωτηθείσα σε podcast του Collège Leaders in Finance για το αν ενδιαφέρεται για την προεδρία στη Γαλλία.

Συνεχίζοντας η Λαγκάρντ, την οποία δημοσιεύματα έχουν εμφανίσει ως υποψήφια πρόεδρο της Γαλλίας, είπε πως «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να υπηρετήσω τη χώρα μου.

Όμως νομίζω πως η προεδρία της Δημοκρατίας είναι μία εξαντλητική δουλειά που θα πρέπει να είσαι λίγο τρελός για να θέλεις να την κάνεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ