ΑρχικήBackstage«Χειρότερα δεν γίνεται» για Ανδρουλάκη- Κασσελάκη, το φλερτ με τη Ζωή και...

«Χειρότερα δεν γίνεται» για Ανδρουλάκη- Κασσελάκη, το φλερτ με τη Ζωή και η μπίζνα στις Σπέτσες

Χειρότερα δεν γίνεται. Αυτός είναι ένας τίτλος που θα μπορούσε με ακρίβεια να περιγράψει τις σχέσεις Κασσελάκη- Ανδρουλάκη τα τελευταία 24ωρα.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο Attica tv, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι δεν πρόκειται να τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη μετά τις ευρωεκλογές, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τον ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι δεν κοιμήθηκε το βράδυ μαθαίνοντας ότι δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνό του με κλήση από την Κουμουνδούρου, ενώ επανέλαβε το παράπονό του ότι τα ΜΜΕ προβάλλουν τον Στέφανο Κασσελάκη πολύ περισσότερο από τον ίδιο. Πηγές της Κουμουνδούρου απάντησαν εκφράζοντας απορία μήπως αυτό συμβαίνει γιατί ο Κασσελάκης ανοίγει πιο ενδιαφέρουσα πολιτική ατζέντα, ενώ νωρίτερα είχαν υποστηρίξει ότι ο Ανδρουλάκης αναλώνει την ενέργειά του σε επικρίσεις κατά Κασσελάκη παρά Μητσοτάκη. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί με ακόμη μεγαλύτερη πόλωση μεταξύ ΚασσελάκηΑνδρουλάκη.

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει περισσότερες συνεντεύξεις από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και κάνει περισσότερες αναρτήσεις και βίντεο. Επομένως, “παράγει” μόνος του δημοσιότητα ανεξάρτητα από τη διάθεση των ΜΜΕ απέναντί του. Για παράδειγμα, αν έπαιρνε τηλέφωνο στον ρ/σ “Παραπολιτικά για να ευχηθεί για τα δέκα χρόνια του ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα του έδιναν ραδιοφωνικό χρόνο; Σίγουρα ναι. Αλλά το έκανε ο Κασσελάκης και εκτινάχθηκε η ακροαματικότητα στην εκπομπή της Χριστίνας Κοραή και του Δημήτρη Τάκη.

Δεν είναι μόνο ο Κώστας Ζαχαριάδης που διαφωνεί με την διάθεση του Στέφανου Κασσελάκη για πολιτικό φλερτ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και άνοιγμα στο ΜέΡΑ 25. Η στήλη γνωρίζει ότι τέσσερις πρώην υπουργοί στην κυβέρνηση Τσίπρα (οι δυο είναι βουλευτές και οι δύο όχι) διαφωνούν επίσης αλλά “τα μαζεύουν” για να βγάλουν έναν συνολικό λογαριασμό στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές. Αυτό εφόσον το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό γιατί διαφορετικά…

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης εθεάθη ο πρώην βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ Ιωάννης Γιάτσιος, ο οποίος έχασε την έδρα του στο Εκλογοδικείο μετά από ένσταση άλλου υποψηφίου. Κατανοητή η απογοήτευση και η αγωνία του αλλά μάλλον θα πρέπει να το πάρει απόφαση και να κοιτάξει μπροστά.

Γνωστός εφοπλιστής αντιδικεί με τον Δήμαρχο Σπετσών για ένα τεράστιο σπίτι που θέλει να χτίσει στο νησί και ο Δήμος δεν του το επιτρέπει διεκδικώντας τον συγκεκριμένο χώρο. Όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ίδιος προσπαθεί να λύσει το θέμα πολιτικά πηγαίνοντας από υπουργείο σε υπουργείο. Όταν κι αν βγάλει άκρη, η στήλη θα σας ενημερώσει.