ΑρχικήBackstageΜπελάς για τον ΣΥΡΙΖΑ τα social του Πολάκη, τα ανοίγματα Δούκα και...

Μπελάς για τον ΣΥΡΙΖΑ τα social του Πολάκη, τα ανοίγματα Δούκα και οι εκπλήξεις του Τσίπρα

Χωρίς ορατό τέλος η κόντρα Πολάκη – Γεροτζιάφα. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται συνεχώς στον καθηγητή αιματολογίας στη Σορβόννη, δεν παίρνει πίσω τους ισχυρισμούς του ότι είναι ενεργούμενο της Pfizer και προσπαθεί να τον ταυτίσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Γεροτζιάφας απάντησε σημείο προς σημείο στις συκοφαντίες που θεωρεί ότι δέχεται από τον πρώην αν. υπουργό Υγείας και δεν πρόκειται να ανταπαντήσει. Συνομιλητές του μεταφέρουν στη στήλη ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 
Στην Κουμουνδούρου η υπερδραστηριότητα Πολάκη στα social media είναι άκρως ενοχλητική και τους φέρνει σε αμηχανία. Προσπαθούν να μη ρίχνουν λάδι στη φωτιά για να πέσει ο θόρυβος αλλά το τζίνι έχει βγει από το μπουκάλι και κινείται κατά βούληση.
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει στους κύκλους της κεντροαριστεράς η υποδοχή που επεφύλαξε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στην πρόσφατη περιοδεία του στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό φάνηκε και στα στόρι που ανέβασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον περιφερειάρχη να τον αγκαλιάζει με ιδιαίτερη ζεστασιά! Το στιγμιότυπο προφανώς δεν άρεσε στην Χαριλάου Τρικούπη όπου δεν θέλουν τέτοιου είδους ανοίγματα από αυτοδιοικητικούς τους οποίους θεωρούν “δικούς” τους.
 Ενας άλλος “δικός” τους, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σκοπεύει να παρεμβαίνει σε θέματα που δεσπόζουν στην πολιτική επικαιρότητα υπερβαίνοντας τις δεσμεύσεις του χαρτοφυλακίου του. Συνεργάτης του ενημέρωσε τη στήλη ότι σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι κάνει βήματα προς την κεντρική πολιτική αρένα, χωρίς να παραμελεί τα θέματα αρμοδιότητάς του. 
 Οι περισσότεροι περίμεναν ότι τα αποκαλυπτήρια του Ινστιτούτου Τσίπρα θα γίνουν το φθινόπωρο. Όμως, οι εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία δίνουν τη δυνατότητα στον πρώην πρωθυπουργό να επισπεύσει την “πρεμιέρα”. Μια εβδομάδα μετά τις ευρωεκλογές, θα πραγματοποιηθεί Διεθνής Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» από το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ», με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων (16/6/18) από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.