Γαμήλιες χαρές δεν έχουν μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην Νέα Αριστερά. Την επόμενη εβδομάδα ο πρώην ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος θα γιορτάσει το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τη σύντροφό του Ολγα Νάσση. Προσκεκλημένος του που δεν θα μπορέσει να παραστεί στο πάρτυ μετέφερε στη στήλη τη στενοχώρια του που δεν θα είναι μαζί τους.
Boυλευτής της Νέας Αριστεράς που θα παραστεί μετέφερε στη στήλη τη χαρά του που “θα μαζευτούν”, με αφορμή τις χαρές του Τσακαλώτου, γιατί οι διακοπές του κόμματος παραήταν μεγάλες, όπως χαρακτηριστικά είπε. Υποστηρίζει μάλιστα ότι η ηγετική ομάδα ξεπέρασε τον έναν μήνα απουσίας από την Αθήνα, παρόλο που προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι ως παραθεριστές.
Οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσουν στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη και πολλοί αναρωτιούνται αν με κάποιον τρόπο θα “φωτογραφίσουν” την υποψηφιότητα που προτιμούν για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται, όμως, να αφήσουν να φανούν οι βαθύτερες σκέψεις τους, παρόλο που η παρουσία τους δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι, συμβολικά, ευνοϊκή για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Από τη στιγμή που θα κατατεθούν οι υπογραφές των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ και θα επισημοποιηθούν οι υποψηφιότητες, σε λίγες μέρες, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι υπηρεσιακός-μεταβατικός πρόεδρος. Και θα ζητηθεί από το γραφείο τύπου του κόμματος να μη δουλεύει αποκλειστικά για λογαριασμό του, να μην αξιοποιούνται κομματικοί πόροι για τις περιοδείες του κοκ.
Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στο Mega με το “Αλ τσαντίρι” είναι περισσότερο πολιτική εξέλιξη, παρά τηλεοπτική. Ετσι κι αλλιώς, το κανάλι του Β. Μαρινάκη ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, από τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει η εκπομπή του Λαζόπουλου, όσο να ναι, θα αγριέψει το πράγμα.
Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Μακρυγιάννης και Νίκος Φελέκης θα συνεργαστούν με το Attica tv την επόμενη σεζόν (πολιτικό σχόλιο και ρεπορτάζ).