3ο συνέδριο Αθλητικής Καρδιολογίας

9 mins read
Η έναρξη του τρίτου συνεδρίου αθλητικής καρδιολογίας sports cardiology Που διεξάγεται 23 με 25 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του πολεμικού μουσείου Αθηνών έγινε την Παρασκευή στις 9 η ώρα από τον υπουργό υγείας κύριο Αθανάσιο Πλεύρη.
Στην έναρξη παρευρέθησαν ο Μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φθιώτιδος κύριος Συμεών . Ο  Κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Οικονόμου Ιωάννης ο γενικός γραμματέας αθλητισμού κύριος Μαυρωτάς Γεώργιος ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κύριος Σπανος Φανής. Ο δήμαρχος Αθηναίων κύριος Μπακογιάννης Κωσταντίνος ο πρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου κύριος Εξαδάκτυλος Αθανάσιος ο πρόεδρος της ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας κύριος Κανακάκης Ιωάννης ο πρόεδρος της ολυμπιακής ακαδημίας κύριος Ισίδωρος Κούβελος καθώς και πλήθος επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης παρευρέθηκαν ολυμπιονίκες καθώς και βετεράνοι ποδοσφαιριστές όπως ο Παναγιώτης Κελεσίδης ο Ανδρέας Μπονόβας ο Θωμάς Μαύρος και άλλοι.
Οι εγγραφές του συνεδρίου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και η πλούσια θεματολογία η οποία διαπραγματεύεται στις εργασίες του συνεδρίου από  έγκριτους επιστήμονες διεθνούς κύρους εξασφαλίζουν την επιτυχία του συνεδρίου. Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται την Κυριακή 25, Σεπτεμβρίου και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε διαδικτυακά στο www.
Είσοδο στο συνέδριο είναι ελεύθερη και η εγγραφή δωρεάν.

Facebook Comments