ΑρχικήΕπικαιρότητα49χρονη εργαζόμενη στο ΑΧΕΠΑ πέθανε από κορωνοϊό - Τι λένε οι συνάδελφοι...

49χρονη εργαζόμενη στο ΑΧΕΠΑ πέθανε από κορωνοϊό – Τι λένε οι συνάδελφοι της

Το σερί θανάτων από τον κορωνοϊό δεν λέει να σταματήσει. Σήμερα στο ΑΧΕΠΑ έχασε τη ζωή της μία γυναίκα μόλις 49 ετών που εργαζόταν στο νοσοκομείο μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων.

Ο θάνατος αυτό έρχεται μετά την απώλεια 42χρονου πνευμονολόγου στο νοσοκομείο Αττικόν. Η γυναίκα που κατέληξε σήμερα εργαζόταν στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών ως χειρίστρια στο Ακτινολογικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Η συνάδελφος παρουσίασε συμπτώματα, μετά από λίγο καιρό χειροτέρεψε και όταν επιβαρύνθηκε πολύ η υγεία της, διασωληνώθηκε. Τελικά κατέληξε το πρωί της Δευτέρας. Έδωσε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως την έδινε και κάθε μέρα στο νοσοκομείο, για να ανταποκριθεί στα καθηκοντά της. Μαζί της έδωσαν τη μάχη οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αλλά, δυστυχώς, η συνάδελφος δεν τα κατάφερε». λέει στο ethnos.gr το μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ, Ελένη Μπακιρλή.

Σύ,φωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα κατά πάσα πιθανότητα δεν κόλλησε τον ιό μέσα στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν, αλλά από το οικογενειακό της περιβάλλον. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος κόλλησε κορονοϊό ο γιος της και στησνέχεια νόσησε η ίδια ιαι ο σύζυγός της. Ο σύζυγος και ο γιος δε νοσηλεύονται σε κάποια νοσοκομειακή μονάδα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπου Κοροξενού:

facebook-ahepa.jpg

*Με πληροφορίες από το ethnos.gr