ΑρχικήΕπικαιρότηταΑδελφός Φρέντυ Μπελέρη στο «Εδώ*»: «Πιστεύω ότι θα τον καταδικάσουν για να...

Αδελφός Φρέντυ Μπελέρη στο «Εδώ*»: «Πιστεύω ότι θα τον καταδικάσουν για να εκπέσει από δήμαρχος»

Στο κανάλι ONE και την εκπομπή «Εδώ*» μίλησε ο Λεονάρδος Μπελέρης, αδερφός του ο νεοεκλεγέντα δημάρχου στη Χειμάρρα, Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Αλβανίας.

Ο Λεονάρδος Μπέλερης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Αλβανία, κατάσταση η οποία όπως είπε δεν βοηθάει τον κόσμο να επιστρέψει στη χώρα, αντιθέτως διώχνει τον κόσμο, ενώ μιλώντας για την Χειμάρρα, είπε πως «Από το 1990 έως τώρα οι Αλβανοί προσπαθούν να μας πάρουν τις περιουσίες».

Σχετικά με την κράτηση του δημάρχου και αδερφού του, Φρέντι Μπελέρη, από τις Αλβανικές αρχές, τόνισε πως «Είμαστε σε φάση που έχει οριστεί το δικαστήριο, έχουν γίνει τρείς συνεδριάσεις και στις 7 Νοεμβρίου θα γίνει η τέταρτη συνεδρίαση. Δυστυχώς μέσα στην δικογραφία έχουν εντάξει πράγματα που δεν ισχύουν. Εμείς κάναμε αίτηση να εξαιρέσουμε μια δικαστικό που στο παρελθόν έχει πάρει αρνητικές αποφάσεις», ενώ συμπλήρωσε πως  «Αν ο Έντι Ράμα ήθελε να τιμήσει τη σχέση που έχει η Αλβανία με την Ελλάδα θα έπρεπε να αφήσει τον αδερφό του να ορκιστεί δήμαρχος».

Παράλληλα μίλησε και για τον πρώην πρωθυπουργό της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ο οποίος πριν λίγες ημέρες δήλωσε πως έχει στοιχεία ότι η υπόθεση Μπελέρη είναι στημένη, ο ίδιος όμως  πιστεύει ότι θα καταδικάσουν τον αδερφό του για να εκπέσει από δήμαρχος.