ΑρχικήΕπικαιρότηταAgEng2024: Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Γεωργικής Μηχανικής

AgEng2024: Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Γεωργικής Μηχανικής

AgEng2024: Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Γεωργικής Μηχανικής

Η Εταιρεία Γεωργικών Μηχανικών Ελλάδος έχει τη χαρά να ανακοινώσει το επερχόμενο Συνέδριο AgEng2024, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από 1 έως 4 Ιουλίου 2024. Ειδικοί και επαγγελματίες στον τομέα της Γεωργικής Μηχανικής θα συγκεντρωθούν για μια δυναμική ανταλλαγή γνώσεων, παρουσίαση καινοτομιών και συζητήσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές προοπτικές για ένα βιώσιμο μέλλον στη γεωργία.

Το AgEng2024 έχει την τιμή να υποστηρίζεται από δύο κορυφαίους οργανισμούς: Την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Γεωργικών Μηχανικών (EurAgEng), η οποία στοχεύει στην εξυπηρέτηση των αναγκών της ανθρωπότητας σε θέματα διατροφής, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και υγείας, και την Εταιρεία Γεωργικών Μηχανικών Ελλάδος (Ε.Γ.Μ.Ε.), που έχει στόχο την προώθηση του τομέα και την εφαρμογή του στη διαχείριση των φυσικών πόρων.

Εξερευνήστε το Πρόγραμμα του AgEng2024 για να ανακαλύψετε τις διάφορες συνεδρίες και τα θέματα που καλύπτονται κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Επιπλέον, το AgEng2024 έχει το προνόμιο να φιλοξενεί δύο διακεκριμένους κεντρικούς ομιλητές:

Ο Δρ. Peter Demeyer, Editor-in-Chief του διεθνούς περιοδικού Biosystems Engineering, θα αναλύσει το θέμα «AgEngScience4IMPACT: The compelling case of livestock emissions in the EU», και

Ο Δρ. Σταύρος Βουγιούκας, Καθηγητής του University of Davis, θα αναλύσει το θέμα «Fruit-harvesting robots: How can we surpass current limitations regarding fruit-harvesting robots»

Επωφεληθείτε με τη δυνατότητα Έγκαιρης Εγγραφής έως τις 29 Απριλίου 2024. Εξασφαλίστε τη θέση σας στο AgEng2024 κάνοντας εγγραφή εδώ.

Ελάτε μαζί μας στο AgEng2024 καθώς διαμορφώνουμε το μέλλον της Γεωργικής Μηχανικής, ενθαρρύνουμε τη συνεργασία και συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας.

Για ερωτήσεις Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, επικοινωνήστε με:
Δήμητρα Μπαλτούνα, Marketing Manager, CONVIN S.A. (PCO), [email protected]
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Νικόλαος Κατσούλας
Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

- AgEng2024: Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Γεωργικής Μηχανικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ