ΑρχικήΕπικαιρότηταΑγωνία για τον Πελέ

Αγωνία για τον Πελέ

Ο άσσος του ποδοσφαίρου Πελέ ή Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο όπως είναι το αληθινό του όνομα,  όπως γίνεται γνωστό, δείχνει να μην ανταποκρίνεται στις θεραπείες των ιατρών.

Η οικογένεια του «βασιλιά» του ποδοσφαίρου διαρρέει πως η κατάσταση της υγείας του 82χρονου έχει επιδεινωθεί και πως έχει αρχίσει να τους αποχαιρετά, καθώς αισθάνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Έως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν».

Η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 21 Δεκεμβρίου και ανέφερε πως ο όγκος στο παχύ έντερο του Πελέ παρουσιάζει εξέλιξη και απαιτεί περαιτέρω φροντίδα που σχετίζεται με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες.

Frank Khalid on Twitter: “Pele says goodbye to family and friends from the hospital bed. Football legend, Pele is slowly losing the battle against Cancer, family says ‘his condition is worsening even further’. 😢🙏💔 https://t.co/IvIQJ8zuXd” / Twitter

Η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μια από τις κόρες του Πελέ, δημοσίευσε μια φωτογραφία του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο, με λεζάντα: «Είμαστε ακόμη εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί».