ΑρχικήΕπικαιρότηταΑγοραστός για το μπάζωμα στα Τέμπη: «Δεν ισχύουν όσα λέει η κυρία...

Αγοραστός για το μπάζωμα στα Τέμπη: «Δεν ισχύουν όσα λέει η κυρία Καρυστιανού για μένα»

Ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, απάντησε στις κατηγορίες της Μαρίας Καρυστιανού, σχετικά με το μπάζωμα  του χώρου του δυστυχήματος των Τεμπών.

Η κυρία Καρυστιανού μιλώντας στην τηλεόραση υποστήριξε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Αγοραστό μέσω εξωδίκου, όταν όπως είπε έμαθε ότι το μπάζωμα έγινε μέσω της περιφέρειας, της είπε σε γραπτή του απάντηση πως ακολουθούσε εντολής τις οποίες είχε λάβει από τον τότε υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο.

Ο Κώστας Αγοραστός μέσω του aftodioikisi.gr σήμερα απάντησε στην κυρία Καρυστιανού λέγοντας ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. «Eγώ στην γραπτή εξώδικη απάντηση που έδωσα στην κα Καρυστιανού δεν αναφέρω πουθενά το όνομα του κ. Τριαντόπουλου», υποστήριξε.

Ανάφερε ακόμη σε ότι αφορά το μπάζωμα που έγινε στον χώρο του δυστυχήματος ότι «ενεργήσαμε βάση του Ειδικού Σχεδίου Ανθρώπινων Απωλειών από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική» και πρόσθεσε ότι «κληθήκαμε να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια-υποστηρικτικά, και το κάναμε, δίνοντας μηχανήματα, σκαπτικά μέσα κ.α. χωρίς να υπάρξει καμία πρωτοβουλία ενεργειών».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ