ΑρχικήΕπικαιρότηταΑιχμές της Μελέτη για τον ΣΚΑΪ με αφορμή την απόλυση της Κουτροκόη

Αιχμές της Μελέτη για τον ΣΚΑΪ με αφορμή την απόλυση της Κουτροκόη

Η παρουσιάστρια του ΜΕΓΚΑ Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας στην εκπομπή της τη διακοπή τη συνεργασίας της δημοσιογράφου Ντ. Κουτροκόη με τον ΣΚΑΪ, εξέφρασε, με τον τρόπο της, την αλληλεγγύη της:

«Αν έχω μία ένσταση, είναι στον τρόπο που έγινε. Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί, παιδιά. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, και όχι μόνο με συμβάσεις αορίστου αλλά και με συμβόλαια. Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή μου ενημερώθηκα κι εγώ, χωρίς να είχα προηγούμενη ενημέρωση, ότι τελικά δεν θα με χρειαστούν από τη νέα σεζόν. Πριν βγω στον αέρα, αλλά μία ημέρα πριν», είπε.

Και συνέχισε: «Όπου εγώ για να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, είχα απορρίψει πρόταση από άλλα κανάλια. Δηλαδή έμεινα εκτός μία σεζόν επειδή ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει δεσμεύσει, έχει ανακοινώσει ότι είμαι στο δυναμικό του, με έχει βάλει να δώσω συνέντευξη, ώστε να ανακοινώσω και να μοιραστώ με τον κόσμο τι θα κάνουμε την ερχόμενη σεζόν, 31 Αυγούστου αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει. Και μου το ανακοινώνουν με ένα τηλεφώνημα, μία ημέρα πριν».