ΑρχικήΕπικαιρότηταΑκυρώθηκε η συναυλία των Tiger Lillies - Ανεπιθύμητοι στα Εξάρχεια

Ακυρώθηκε η συναυλία των Tiger Lillies – Ανεπιθύμητοι στα Εξάρχεια

Στην ματαίωση της συναυλίας του βρετανικού συγκροτήματος «Tiger Lillies» στα Εξάρχεια προχώρησαν οι διοργανωτές της, μετά τις έντονες αντιδράσεις ομάδων και ατόμων «που συμμετέχουν στο κοινωνικό γίγνεσθαι», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η συναυλία των Tiger Lillies στην πλατεία Εξαρχείων, που είχε ανακοινωθεί για την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί για λόγους που έχουν να κάνουν με την ιδεολογία του γκρουπ, όπως αναφέρεται.

Μάλιστα, η συναυλία – γιορτή ήταν αυτοοργανωμένη και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 21:30 έξω από το εργοτάξιο στην πλατεία Εξαρχείων.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

«Τις τελευταίες μέρες πληροφορηθήκαμε ότι ομάδες και άτομα που συμμετέχουν στο κοινωνικό γίγνεσθαι στην γειτονιά μας στα Εξάρχεια εκφράζουν τις αρνητικές τους απόψεις κατά της συναυλίας των Tiger Lilies στην πλατεία – ο κύριος λόγος για αυτό είναι η υποστήριξη τους υπέρ της Ουκρανίας που κατά πολλούς θεωρείται προβληματική όσο αφορά την ιδεολογία του γκρουπ – επειδή στόχος της συγκεκριμένης συναυλίας ήταν να ενώσει και φέρει κοντά και όχι να διχάσει τους ανθρώπους είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε τη σημερινή συναυλία – λυπούμαστε ειλικρινά για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσαμε σε οποιονδήποτε».

Η απάντηση των Tiger Lillies

«Οι Tiger Lillies σας στέλνουν το δικό τους μήνυμα: «Ανυπομονούσαμε να παίξουμε απόψε στην πλατεία σε ένδειξη αλληλεγγύης με τους γείτονές μας που θα είναι μάλλον τόσο απογοητευμένοι όσο κι εμείς που η παράσταση δεν μπορεί να προχωρήσει».