ΑρχικήΕπικαιρότηταΑκυρώθηκε θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη για παιδιά αστυνομικών – Τι συνέβη με...

Ακυρώθηκε θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη για παιδιά αστυνομικών – Τι συνέβη με τους ηθοποιούς

Εντύπωση  προκαλεί η πληροφορία ότι ακυρώθηκε θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη, την οποία επρόκειτο να παρακολουθήσουν παιδιά αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, λόγω της υπόθεσης του τραυματισμού του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό.

Την πληροφορία μετέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε και το θέμα συζητήθηκε πολύ στη συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επρόκειτο για την παιδική παράσταση “Ο Θησέας και η Αριάδνη” που ανεβαίνει στο θέατρο Αριστοτέλειον και όπως έγινε γνωστό, για το Σάββατο είχε προγραμματιστεί μια έκτακτη παράσταση με πρωτοβουλία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τα παιδιά των Αστυνομικών.

Η παράσταση τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του θεάτρου “Αριστοτέλειον” τονίζει μιλώντας στο thestival.gr ότι «επρόκειτο για μια έκτακτη παράσταση και η ΓΑΔΘ είχε ήδη ενημερωθεί από την περασμένη Δευτέρα ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων των ηθοποιών».

Σημειώνει δε ότι από την εξέλιξη αυτή «δεν υπήρξε δυσαρέσκεια από καμία πλευρά» και ότι προτάθηκε στη ΓΑΔΘ να πραγματοποιηθεί η παράσταση σε άλλη ημερομηνία ή να παρακολουθήσουν τα παιδιά άλλη παιδική παράσταση» προτάσεις για τις οποίες οι δύο πλευρές θα βρίσκονται σε επικοινωνία το επόμενο διάστημα.