ΑρχικήΕπικαιρότηταΑλλαγή σκηνικού στις παραλίες - Άδειες σήμερα από κόσμο (εικόνες)

Αλλαγή σκηνικού στις παραλίες – Άδειες σήμερα από κόσμο (εικόνες)

Με τις παραλίες χθες να είναι γεμάτες από κόσμο ο οποίος αψήφησε τις συστάσεις για παραμονή στο σπίτι ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού, μετά και την αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρών,αλλά και τη χθεσινή συγκινητική παράκληση από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, φαίνεται πως κάποιοι έβαλαν μυαλό.

Αν και αρχικά πολλοί ήταν οι απείθαρχοι οι οποίοι πήραν αψήφιστα τον φονικό ιό και το κλείσιμο των παραλιών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 13 αλλά και την καθημερινή επιμονή της πολιτείας να περιοριστούν οι μετακινήσεις, κάτι που αφήνει ανοιχτά τα σενάρια ολικής απαγόρευσης μετακινήσεων, σήμερα οι εικόνες είναι εντελώς διαφορετικές.

Οι παραλίες είναι εντελώς άδειες και φαίνεται τελικά πως το σύνθημα “Μένετε στο σπίτι” αρχίζει να τους αγγίζει επιτέλους όλους.

Φωτογραφίες μεσημέρι Κυριακής στην παραλία του Φαλήρου: 

Φωτογραφίες από την παραλία σε Ελληνικό – Άλιμο: 

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι – λίγοι – οι οποίοι δε μπόρεσαν να αντισταθούν και βρέθηκαν κοντά στη θάλασσα.

Αντίθετα, όμως, αρκετά αυξημένη ήταν η κίνηση στη λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς όπως φαίνεται οι περισσότεροι φαίνεται πως αποφεύγουν τα μέσα μαζική μεταφοράς και προτιμούν το αυτοκίνητό τους.