Ανακλήθηκαν άδειες για να πυκνώσουν τα δρομολόγια στα ΜΜΜ

7 mins read

Για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ειδικά το τελευταίο 24ωρο, ανέφερε ότι, προβληματίζουν την κυβέρνηση που μελετά όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και η επέκταση της χρήσης μάσκας σε περισσότερους χώρους αν συνεχιστεί αυτή η πορεία.

«Μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εφησυχασμός. Σκεφτόμαστε περισσότερους ελέγχους» και χαρακτήρισε μεγάλη πηγή ανησυχίας το συνωστισμό στα ΜΜΜ, γι’ αυτό και ανακοίνωσε ότι ήδη ανακαλούνται άδειες για να υπάρξει περισσότερο προσωπικό, ώστε να λειτουργούν περισσότερα μεταφορικά μέσα και να πυκνώσουν τα δρομολόγια ώστε να περιοριστεί ο συνωστισμός .

Πιο συγκεκριμένα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Μία μεγάλη πηγή ανησυχίας είναι η χρήση των μέτρων στα ΜΜΜ. Για αυτόν τον λόγο εμείς θα προσπαθήσουμε να πυκνώσουμε τα δρομολόγια. Ήδη ανακαλούνται άδειες, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για τον Αύγουστο προκειμένου να πυκνώσουν τα δρομολόγια και στα λεωφορεία και στους σταθμούς των μετρό και του ηλεκτρικού προκειμένου να έχουμε πιο συχνά δρομολόγια για να μην υπάρχει συνωστισμός. Αυτά είναι μέτρα τα οποία λαμβάνουμε γιατί τα ΜΜΜ είναι ίσως υπεύθυνα σε έναν βαθμό για τη διασπορά στα αστικά κέντρα».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα