ΑρχικήΕπικαιρότηταΆνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Λακκούβα άνοιξε και «κατάπιε» λεωφορείο στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Το τουριστικό λεωφορείο που το βράδυ της Πέμπτης εκτελούσε δρομολόγιο για τη μεταφορά εργαζομένων, είχε σταματήσει επί της Εθνικής Αντιστάσεως προκειμένου να επιβιβαστούν δύο εργαζόμενοι. Ακολούθως και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα «άνοιξε» ο δρόμος και… ρούφηξε το μπροστινό μέρος του οχήματος, δημιουργώντας λακκούβα βάθους πέντε μέτρων.

Ο δήμος Καλαμαριάς με κλιμάκιο τεχνικών υπηρεσιών παρουσία και του δημάρχου, Γιάννη Δαρδαμανέλλη, έσπευσε νωρίς το πρωί στο σημείο για την πρώτη εκτίμηση της ζημιάς.

Ο δήμαρχος μιλώντας στο ThessToday τόνισε ότι πρόκειται «σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δεν αναμένεται να αποκατασταθεί μέσα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς η οπή είναι πολύ μεγάλη». Παράλληλα, για την απομάκρυνση του λεωφορείου χρειάζεται η παρέμβαση δύο γερανών τουλάχιστον, όπου -όπως σημείωσε- η βροχή δυσκολεύει και τη μεταφορά του.

Εξαιτίας της λακκούβας που δημιουργήθηκε από το λεωφορείο έχει προκληθεί κυκλοφοριακό μπλάκ άουτ στην Καλαμαριά, με την Τροχαία να αποκλείει τη διέλευση οχημάτων μέσω της Εθνικής Αντιστάσεως.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, για την αντιμετώπιση της ζημιάς στο σημείο βρίσκεται τόσο η ΕΥΑΘ, όσο και ο ΟΑΣΘ.