Απαντά το Γενικό Κρατικό Νίκαιας στις καταγγελίες – Τι λέει για τις κλίνες για covid-19

9 mins read

Το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας Υγείας όπως και των αυξημένων αναγκών νοσηλείας λόγω της πανδημίας COVID-19, προχώρησε σε αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα, αναφέρει σε ανακοίνωση του το νοσοκομείο.
Η ανακοίνωση ήρθε ως απάντηση στις καταγγελίες συνδικαλιστών ότι σταμάτησε να δέχεται ασθενείς με κορωνοϊό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου: 
Το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας Υγείας όπως και των αυξημένων αναγκών νοσηλείας λόγω της πανδημίας COVID-19, προχώρησε σε αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα.
Συγκεκριμένα από 30 κλίνες (12 θετικών και 18 υπόπτων που διέθετε το νοσοκομείο μας μέχρι το Σάββατο 19/9/2020) σε 40 κλίνες (30 θετικών και 10 υπόπτων) προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας του λεκανοπεδίου.
Η κλινική ασθενών COVID-19 θα ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όπως είχε προγραμματιστεί, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος αλλά και της καλύτερης περίθαλψης των ασθενών.
Το Νοσοκομείο της Νίκαιας θα εξακολουθήσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς COVID-19 ως οφείλει, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ορίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς στη χώρα. Η παραίτηση του Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε αποδεκτή και θα συνεχίσει να προΐσταται του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου μας.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα