Aπολογία Ηλία Μίχου: Επιμένει στη «συναίνεση» της 12χρονης

14 mins read

Σοκ προκαλεί η κατάθεση του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Το MEGA και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εξασφάλισαν ολόκληρη την απολογία του 53χρονου, η οποία εξοργίζει για μία ακόμη φορά, καθώς ο Μίχος επιμένει να υποστηρίζει ότι «η συνεύρεση» – όπως αποκαλεί τον βιασμό ενός παιδιού – με την 12χρονη «ήταν με την συναίνεσή της».

«Φαινόταν μεγαλύτερη… Ήξερα την ηλικία της»

«Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη», παραδέχεται στην απολογία του και σημειώνει πως δεν αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού.

«Δεν αποδέχομαι τον βιασμό. Πριν ξεκινήσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά, μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους», προσθέτει ο 53χρονος.

Ο Μίχος συνεχίζει την απολογία του αναφέροντας πως ήξερε την ίδια, αλλά και τους γονείς της.

«Την ήξερα γιατί ψώνιζε η οικογένεια από το μαγαζί. Η μητέρα της ψώνιζε στο μαγαζί, αλλά άφηνε χρέη. Ο πατέρας της έπαιρνε ναρκωτικά. Είχα βάλει την μητέρα της να δουλεύει ως καθαρίστρια για να καλύψει το χρέος», όπως λέει.

Αποκαλύπτει πως με την ανήλικη είχε έρθει σε επαφή 4 με 5 φορές από το Μάιο έως τον Αύγουστο, μία φορά στο σπίτι του και τις υπόλοιπες στο μαγαζί του.

«Η μητέρα της μου ζήτησε να σβήσω φωτογραφίες και βίντεο»

«Η μικρή μού έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Η μητέρα, μόλις έμαθε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, μου ζήτησε να τα σβήσω, γιατί θα τα πει όλα στη γειτονιά», ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα της ανήλικης είχε ζητήσει χρήματα από την σύζυγό του και εκτιμά πως ήξερε τι γινόταν μεταξύ του ίδιου και της κόρης της:

«Η μητέρα της, πιστεύω (άρα δεν είμαι σίγουρος) ότι τα ήξερε, γιατί όταν τη ρωτούσα τι λες στη μητέρα σου όταν γυρνάς βράδυ σπίτι, μου έλεγε ότι της έλεγε ότι φρόντιζε μια γιαγιά και της έδινε 50 ευρώ».

«Η 12χρονη μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι την θέλω στο μαγαζί για δουλειά, για να έρχεται στο μαγαζί γιατί τσακωνόταν συχνά με την μητέρα της», προσθέτει.

Ο 53χρονος ολοκλήρωσε την απολογία του, έχοντας το θράσος να δηλώσει πως «κατέστρεψε την οικογένειά του» – προφανώς, μόνο τη δική του και όχι ένα 12χρονο παιδί…

Facebook Comments