ΑρχικήΕπικαιρότηταΑποβλήθηκε από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που κατηγορείται για μπούλινγκ σε...

Αποβλήθηκε από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που κατηγορείται για μπούλινγκ σε συμμαθητή του

Δεν εμφανίστηκε σήμερα στο ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση μπούλινγκ συμμαθητή του.

Το περιστατικό αφορά σε μαθητές σε γυμνάσιο της Αγίας Παρασκευής. Ο μαθητής που φέρεται να δέχτηκε την επίθεση πήγε κανονικά σήμερα στο σχολείο του ενώ μετά από επικοινωνία της διεύθυνσης του σχολείου με την οικογένεια, ενημερώθηκε ότι λόγω κόβιντ ο φερόμενος ως δράστης θα απουσιάσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μαθητής δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. Η μητέρα είχε περιγράψει το περιστατικό:

«Είναι σοκ να βλέπεις το παιδί σου σε αυτή την κατάσταση. Ήρθε στο σπίτι το παιδί ξυπόλυτο με αίματα στη μύτη και κλαίγοντας. Τον απείλησαν εκείνη τη στιγμή πως αν μιλήσει θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά. Και επίσης του είπαν πως αν τολμήσει και πει κάτι στους γονείς του έχουν πιστόλι και θα τον σκοτώσουν. Και αυτόν και εμάς».

«Του έβγαλαν τα παπούτσια. Του έχωσε δύο μπουνιές στη μύτη. Τον έβαλαν να γονατίσει, τον τράβηξαν βίντεο ζητώντας του να αναφερθεί σε δύο κορίτσια και να αναφέρει χαρακτηρισμούς πολύ άσχημους» είπε η ίδια.

Ο πατέρας του παιδιού τόνισε ότι τα απειλητικά τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν και μετά την καταγγελία του αρχικού περιστατικού, ενώ το σχολείο σήμερα απέβαλε τον μαθητή.