H αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

11 mins read

Η ελληνική αστυνομία αναζητά το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα Στάθη Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Tο αδίκημα για το οποίο κατηγορείται o Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι κακούργημα, οπότε δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο θα αναζητηθεί από την αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί πρόκειται να μεταβούν στη μόνιμη κατοικία του κ. Παναγιωτόπουλου στην περιοχή των Νέων Επιβατών.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ένταλμα σύλληψης δεν αφορά τη γνωστή καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παράνομη ανάρτηση ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, αλλά νέα μήνυση.

Νωρίτερα άλλωστε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί μια 28χρονη η οποία έχει υποβάλλει καταγγελία, είχε προαναγγείλει ότι θα υπάρξει ένταλμα σύλληψης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι σε περίπτωση που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συλληφθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

«Το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της. Κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη» κατέληξε ο δικηγόρος της 28χρονης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn, επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει σύλληψη.

Σε σχέση με τις ποινές για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων είπε ότι είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και προβλέπουν έως πέντε χρόνια φυλάκιση, ωστόσο η κάθε καταγγελία προσμετράται ξεχωριστά. Ο ίδιος διευκρίνισε πως αν υπήρχε οικονομικό όφελος πάνω από 120.000€ τότε οι κατηγορίες θα ήταν σε βαθμό κακουργήματος.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα