ΑρχικήΕπικαιρότηταΑτυχές χιούμορ Τζιτζικώστα για «ταινίες του Σειρηνάκη» (video)

Ατυχές χιούμορ Τζιτζικώστα για «ταινίες του Σειρηνάκη» (video)

Οι σεξιστικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστας, κατά την διάρκεια ανταλλαγής ευχών με εργαζόμενους της Περιφέρειας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε «ατυχέστατο» χιούμορ κατά την ανταλλαγή ευχών με τους εργαζόμενους, συζητώντας για ένα «χαρούμενο» ρόλο σε ταινίες για γυναίκες εργαζόμενες της περιφέρειας, αναφερόμενος σε ταινίες πορνό.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δέχθηκε ως δώρο από τους εργαζόμενους μανικετόκουμπα-κλακέτα ενόψει της δημιουργίας κινηματογραφικού στούντιο στη Θέρμη, σχολιάζοντας το χιούμορ του εκπροσώπου των υπαλλήλων που ανέφερε ότι οι εργαζόμενες θα ήθελαν να εμφανιστούν σε κάποια ταινία με «χαρούμενο ρόλο».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με σεξιστικό χιούμορ απάντησε ότι «από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη».

Το σχόλιο αυτό του κ. Τζιτζικώστα προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα, το αρχικό βίντεο έχει κατεβεί από το Youtube, όμως, προηγουμένως, είχε αναπαραχθεί από το τοπικό site alterthess.gr.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: