ΑρχικήΕπικαιρότηταΑυτοκίνητα από 350 ευρώ στη δημοπρασία του ΟΔΔΥ (λίστα)

Αυτοκίνητα από 350 ευρώ στη δημοπρασία του ΟΔΔΥ (λίστα)

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε νέα δημοπρασία αυτοκινήτων, δικύκλων και φορτηγών για τον πρώην ΟΔΔΥ στη Πάτρα, όπου όσοι συμμετάσχουν  θα μπορούν να αποκτήσουν ένα φθηνό αυτοκίνητο με δόσεις.

Όπως αναφέρει το newsauto.gr, οι τιμές εκκίνησης στα αυτοκίνητα της δημοπρασίας ξεκινούν από τα 350 ευρώ και αγγίζουν μέχρι και τις 40.000 ευρώ.

Η διακήρυξη της ΑΑΔΕ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Στις 11/11/2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, κτίριο Λιμένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση για Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής και διάλυση τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία με τιμή εκκίνησης αυτή που προαναφέρεται στη διακήρυξη. Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος της κάθε κατάστασης. Στις τιμές εκποίησης συμπεριλαμβάνεται ο αναλογών ΦΠΑ».

Αν κάποιος αναζητά ένα φθηνό Toyota Yaris τότε μπορεί να βρει στην λίστα της δημοπρασίας του ΟΔΔΥ Πάτρας με 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2004 και τιμή εκκίνησης τις 2.000 ευρώ.

Όσοι αναζητούν ένα γρήγορο αυτοκίνητο στη λίστα της δημοπρασίας του πρώην ΟΔΔΥ υπάρχει ένα Seat Leon Cupra με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2009 και τιμή εκκίνησης τις 4.000 ευρώ.

Μπορείτε να δείτε εδώ την αναλυτική λίστα της δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ.