Αυτές τις γιορτές το Vodafone TV προσφέρει δωρεάν αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες!

6 mins read

Αυτές τις γιορτές το Vodafone TV προσφέρει δωρεάν αγαπημένες, Χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλη την οικογένεια! Και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για να τις απολαύσεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Για φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, Love is All You Need και αν δεν μπορείς να το εκφράσεις με λόγια, πες το μέσα από μια αγαπημένη ταινία ή σειρά!

Love actually, Bridget Jones’s Diary, A bad moms Christmas, Silver Linings και πολλές άλλες για να τις απολαύσεις με το έτερον ήμισυ αλλά και πολλές ταινίες για τους μικρούς μας φίλους, όπως Paddington, The little Prince, Timmy time!

Αν δεν χορταίνεις αγάπη, φαγητό, δώρα και αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, το ειδικό αφιέρωμα με δωρεάν γιορτινές, ρομαντικές, κοινωνικές, κωμικές και όχι μόνο ταινίες και σειρές είναι η καλύτερη αφορμή για χουχούλιασμα κάτω από την κουβέρτα.

Περισσότερες από 25 ταινίες και σειρές σε περιμένουν για να τις απολαύσεις όποια στιγμή θες κι από οποιαδήποτε συσκευή, από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι τις 13 Ιανουαρίου στην ομώνυμη On Demand κατηγορία και αποκλειστικά στο Vodafone TV!

Facebook Comments

Τελευταία Νέα