Μπέουχελ: «Στο Πολυτεχνείο 1.000 άνθρωποι θα φορέσουν κόκκινο καπέλο, έγινε σύμβολο»

7 mins read

Συνέντευξη σε ολλανδικό Μέσο παραχώρησε η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ και μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε στους σημερινούς εορτασμούς για τη 17 Νοέμβρη λέγοντας πως «Το κόκκινο καπέλο μου έγινε σύμβολο. Στην αυριανή πορεία χίλιοι άνθρωποι θα φορέσουν ένα κόκκινο καπέλο».

«Φοράω αυτό το καπέλο τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είχα σκεφτεί εκ των προτέρων να το βάλω στη συνέντευξη Τύπου. Δέχομαι μίσος από την ακροδεξιά και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όλη την ημέρα», ανέφερε.

 

«Δέχθηκα επίθεση με πέτρα στο κεφάλι» 

«Με συμβούλευσαν να φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό». Όπως λέει στη συνέντευξή της η Μπέουχελ μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα η ίδια δέχτηκε απειλές για τη ζωή της περιγράφοντας ένα περιστατικό που της συνέβη.

«Επέστρεφα σπίτι μου από ένα μαγαζί σε ένα σκοτεινό δρόμο όταν ένας άνδρας μου πέταξε μία πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο των Τούρκων και μου είπε να πάω στον Ερντογάν. Η πέτρα έσκισε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα πολύ γρήγορα να πάω στο σπίτι μου. Αυτό ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη ένα διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα