ΑρχικήΕπικαιρότηταΧαμός στον αέρα με Βαλασόπουλο και Αυγερινό για τον πόλεμο στην Ουκρανία:...

Χαμός στον αέρα με Βαλασόπουλο και Αυγερινό για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Είδαμε πόσο δυνατός είναι ο Πούτιν…»

Μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί μύριζε η ατμόσφαιρα σήμερα στον αέρα του Open, καθώς Αυγερινός και Βαλασόπουλος, είχαν έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τους ρωσικούς βομβαρδισμούς ουκρανικών πόλεων από τον Πούτιν, και τον χαρακτηρισμό τους ως εγκλήματα πολέμου από ηγέτες κρατών της Δύσης.

Συγκεκριμένα, όταν ο Π. Βαλασόπουλος ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε να δικαστεί ο Πούτιν και οι γύρω από αυτόν για εγκλήματα πολέμου, στο Δικαστήριο της Χάγης, ο Θ. Αυγερινός πήρε τον λόγο λέγοντας: «Να θυμίσω στον Παντελή πως μπάλα είναι και γυρίζει, τα ίδια έλεγαν και για τον Μαδούρο, ήθελαν να τον ανατρέψουν και τώρα τρέχουν να του ζητήσουν πετρέλαιο, και για τον Άσαντ, και για την Κούβα 40 χρόνια τώρα».

Η ένταση ήταν έκδηλη στον αέρα της εκπομπής ανάμεσα στους δύο ανταποκριτές του καναλιού, οι οποίοι μιλούσαν ο ένας πάνω στον άλλον. «Προσπαθώ να κάνουμε διάλογο», έλεγε ο Θ. Αυγερινός.

Ο Π. Βαλασόπουλος απάντησε λέγοντας ότι ο Μαδούρο και η Κούβα δεν εισέβαλαν σε ξένη χώρα. «Λες παραδείγματα που είναι άκυρα. Έχει σχέση ο Μαδούρο με τον Πούτιν; Τι λέμε τώρα, ο Μαδούρο και ο Παντούρο. Τι λέμε τώρα;».

Ο Θ. Αυγερινός πήρε τον λόγο και ανέφερε πως ο Πούτιν είναι 100 φορές πιο ισχυρός από τον Μαδούρο, με τον Παντελή Βαλασόπουλο να απαντάει ειρωνικά «το είδαμε πόσο ισχυρός είναι ο Πούτιν στην Ουκρανία».

Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα, από χρήστη του Twitter: