ΑρχικήΕπικαιρότηταConference League: Χρυσή σελίδα για τον Ολυμπιακό- Νίκησε 1-0 τη Φιορεντίνα με...

Conference League: Χρυσή σελίδα για τον Ολυμπιακό- Νίκησε 1-0 τη Φιορεντίνα με γκολ του Κααμπί

Αγκαλιά με τον τίτλο και το τρόπαιο είναι οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι πανηγυρίζουν την κορυφαία στιγμή στην Ιστορία του Ολυμπιακού.

Η χρυσή σελίδα στην ιστορία του ομάδας είναι γεγονός. Νίκησε 1-0 τη Φιορεντίνα με γκολ του Κααμπί, στο 116΄ λεπτό της παράτασης του αγώνα.

Δείτε το γκολ του αγώνα

Ο Πειραιάς φλέγεται

Δείτε από την ΕΡΤ τους ξέφρενους πανηγυρισμούς

Η κανονική διάρκεια του αγώνα

Στο «λευκό» 0-0 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα και πλέον οι δύο ομάδες οδηγούνται στην ημίωρη παράταση. Οι Πειραιώτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στην AEK Arena, όταν στο 4ο λεπτό ο Τερατσιάνο έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Ποντένσε, ενώ στο 39’ ο Νίκο Γκονζάλες είχε μία αντίστοιχα καλή ευκαιρία για τους «βιόλα», όμως πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ιταλική ομάδα είχε άλλη μία μεγάλη στιγμή με τον Κουαμέ στο 69′, όμως ο Τζολάκης έδειξε καταπληκτικά αντανακλαστικά κι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 81′ από φάουλ του Όρτα ο Ιμπόρα έπιασε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας της Φιορεντίνα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Κάποια στιγμή στο Α΄ ημίχρονο του αγώνα σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς της Φιορεντίνα.