ΑρχικήΕπικαιρότηταΔ. Ινδαρές: «Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, βγήκε η ζωή μας στα μανταλάκια»...

Δ. Ινδαρές: «Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, βγήκε η ζωή μας στα μανταλάκια» (video)

Ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του OPEN, όπου περιέγραψε τα όσα έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο κ. Ινδαρές, ο οποίος συνελήφθη κατά την τριπλή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι, δήλωσε στο Open φανερά καταβεβλημένος, ότι «ζουν μια οικογενειακή τραγωδία».

Συγκεκριμένα, ο γνωστό σκηνοθέτης τόνισε «Με τη σημερινή αναβολή της δίκης, δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για να αποκτήσουμε όλοι την απαραίτητη απόσταση από τα γεγονότα και στοιχεία από τους γείτονες ή τους περαστικούς που είδαν ή κατέγραψαν όσα έγιναν στην ταράτσα μας. Είναι πολύ χρήσιμος αυτός ο χρόνος για να καταλαγιάσουν τα πάθη και να πάρουν τα πράγματα τις πραγματικές τους διαστάσεις».

Και πρόσθεσε, φανερά συγκινημένος, ότι «Αυτό που θέλω εγώ από τη δική μου πλευρά να καταθέσω είναι ότι ανήκω σε μια κατηγορία πολιτών που δυσκολευόμαστε με τη στράτευση στα όρια και τα πολεμικά μέτωπα που πιστεύουμε στη μετριοπάθεια, τη λογική, τη νομιμότητα. Είναι πολύ συγκινητική η συμπαράσταση γνωστών, συναδέλφων και συνεργατών μου σε αυτή τη μάταιη και ανεπιθύμητη δημοσιότητα και στο αχρείαστο σκηνικό της βίας και της ακραίας πόλωσης».

«Έχουμε την ατυχία να έχουμε τη γειτνίαση με την κατάληψη στο Κουκάκι» απαντά ο σκηνοθέτης σε ερώτηση για το αν έχει ο ίδιος κάποια σχέση με τη διπλανή κατάληψη.

Ακόμη, δήλωσε ότι «Τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους, δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, βγήκε η ζωή μας στα μανταλάκια και σχολιαστές που αγνοούν τα γεγονότα, βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα κι εμείς είμαστε όμηροι μιας πόλωσης».

Ερωτηθείς για το αν οι γιοι του έχουν οποιαδήποτε σχέση με την κατάληψη, απάντησε «Ο ένας μου γιος κάνει την άσκησή του σε δικηγορικό γραφείο και δεν έχει καθόλου χρόνο και ο άλλος είναι φοιτητής στην Πάτρα και ήρθε για να κλάψουμε για τον σκύλο μας που πέθανε».

Δείτε το βίντεο: