Δασκαλάκης στη Νικολούλη: «Γ…μω τον έρωτα, τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;»

13 mins read

Αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, τη νύχτα της Παρασκευής, στο «Φως στο Τούνελ» του MEGA.

Μέσα σε όλα, ο Μάνος Δασκαλάκης σημείωσε αρχικά πως «δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Να βγω έξω από ένα δικαστήριο και να υποστηρίξω πως μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσο δε μάλλον τα δικά μου παιδιά. Ήθελα ανέκαθεν να κάνω οικογένεια και δικά μου παιδιά από τόσο μικρός, οπότε δεν είδαμε ποτέ σαν δέσμευση την πρώτη εγκυμοσύνη».

«Τότε δούλευα σαν ντελίβερι αλλά πάντα εργαζόμουν. Η Ρούλα δούλευε τότε σε έναν εκδοτικό οίκο, όταν γνωριστήκαμε, μετά σταμάτησε και δούλευα εγώ σε δυο δουλειές. Δεν υπήρχε κανένας τότε να μου πει το παραμικρό για την Ρούλα. Το μόνο που μου παραδέχθηκε η ίδια ήταν μια απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει καθώς είχε πιεστεί πολύ από τον θάνατο της γιαγιάς της. Δεν ήρθε ποτέ κανένας να μου πει το παραμικρό για αυτή την γυναίκα. Μέχρι και να φύγει η Μαλένα μου από την ζωή δεν υπήρχε κανένας καβγάς και καμία ένταση».

«Στις συγκρούσεις έβλεπα μια Ρούλα που προσπαθούσε να κρατήσει την οικογένεια με κάθε τρόπο. Δεν υπήρχε ακραίος τρόπος σε σχέση με τα παιδιά. Σε μένα φώναζε όπως κάθε γυναίκα που μαλώνει με τον άνδρα της. Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά πριν τον χαμό της Ίριδας και μετά που χωρίσαμε. Από την οικογένεια μου ακόμα και τώρα αναρωτιόμαστε για κάποια φορά που μας είχε δείξει δείγμα προς τα παιδιά. Με την οικογένεια της είχαμε πιο αραιές επαφές, δεν είχαμε την επαφή που θα έπρεπε. Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί, να είναι ψέμα όλα αυτά και να είμαστε όλοι κανονικά στις ζωές μας. Να έχουν γυρίσει τα παιδιά μου πίσω και να μην έχει πάθει κανένα τίποτα. Είναι κάτι που παρακαλάω κάθε μέρα. Δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους» συμπλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης για την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Καταλαβαίνεις για ποιον άνθρωπο μιλάμε; Για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει αν έχει γίνει έτσι… Γ@μώ τον έρωτα! Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Μπορούν; Για ποιον έρωτα μιλάμε;».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα