ΑρχικήΕπικαιρότηταΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά

Ως εξαιρετικό περιβάλλον για εργασία αναδείχθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η ΔΕΗ Ανανεώσιμες καθώς απέκτησε και εφέτος την Πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

Η συγκεκριμένη διάκριση βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική έρευνα που διεξήγαγε ο οργανισμός Great Place to Work Hellas, παγκόσμιος ηγέτης στην κουλτούρα του χώρου εργασίας για περισσότερα από 30 χρόνια εξετάζοντας την εμπειρία των εργαζομένων, καθώς και τις συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό τους περιβάλλον. Σύμφωνα με την έρευνα, μία εταιρεία ορίζεται ως Great Place to Work σε σχέση με τα εξής τέσσερα χαρακτηριστικά: Οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τους ανθρώπους για τους οποίους εργάζονται, αισθάνονται ειλικρινή υπερηφάνεια στην δουλειά τους, απολαμβάνουν την συνεργασία με τους συναδέλφους τους και βιώνουν την σταθερότητα στον χώρο εργασίας, ανεξάρτητα από το ρόλο, την ταυτότητα ή τη θέση τους στην εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, Κωνσταντίνος Μαύρος, ανέφερε σχετικά: «Η τρίτη διαδοχική πιστοποίηση ως Great Place to Work είναι ιδιαίτερα τιμητική για την εταιρεία μας. Ενισχύει ακόμη περισσότερο το αίσθημα υπερηφάνειας και ευθύνης για τους στόχους που έχουμε κατακτήσει, ενώ παράλληλα μας ωθεί να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, να εξελισσόμαστε και να στηρίζουμε τους ανθρώπους μας με καινοτόμες πρακτικές για την διαρκή βελτίωση των εργασιακών συνθηκών τους. Με όχημα την καινοτομία, το σεβασμό και τη διαφάνεια, ως μοχλούς ανάπτυξης των ανθρώπων, παραμένουμε πιστοί στην προσήλωσή μας για την υλοποίηση της ενεργειακής μετάβασης, μέσω των επενδύσεων σε έργα ΑΠΕ».

Η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης Ομίλου ΔΕΗ, Αλίνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Η διάκριση της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ως Great Place to Work μας κινητοποιεί να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Στον Όμιλο ΔΕΗ προάγουμε μία κουλτούρα και ένα εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε φωνή ακούγεται και αναγνωρίζεται, ενώ η συνεισφορά όλων εκτιμάται, με την στήριξη και την ενίσχυση της διαφορετικότητας και της ισότητας. Προωθούμε την συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων μας, παρέχοντας πρόσβαση σε σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα και βελτιώνοντας αδιάλειπτα τις συνθήκες εργασίας με την δημιουργία καινοτόμων πρακτικών που βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τον πράσινο μετασχηματισμό του Ομίλου ΔΕΗ».