ΑρχικήΕπικαιρότηταΔείτε τη μυκονιάτικη ιδιοκτησία που πωλειται 23 εκατ. ευρω! (photos)

Δείτε τη μυκονιάτικη ιδιοκτησία που πωλειται 23 εκατ. ευρω! (photos)

Η «Vila Alegria», των 7 στρεμμάτων στη Μύκονο, πωλείται έναντι του αστρονομικού ποσού των 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βίλα περιλαμβάνει επί της ουσίας 3 βίλες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30 ατόμων. Η – κάτι περισσότερο από – υπερπολυτελής κατοικία ανήκει σε γνωστό Έλληνα εφοπλιστή, ενώ σε ιστοσελίδα real estate όπου και έχει αναρτηθεί η αγγελία της πώλησής της αποκαλείται «Το κόσμημα του Αιγαίου».

Η τιμή που ζητεί ο οίκος Sotheby’s για να την πωλήσει εκτιμάται ότι είναι σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο της περιοχής όπου βρίσκεται και, παρά το αστρονομικό ποσό, ήδη έχουν εμφανιστεί δύο ενδιαφερόμενοι.

Η «Vila Alegria» διαθέτει 6 σουίτες και 7 master bedrooms, ενώ προσφέρει απόλυτη απομόνωση, καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα οικόπεδο επτά στρεμμάτων, και σε απόσταση λίγων λεπτών από τις παραλίες στο Καλό Λιβάδι και τον Καλαφάτη. Παράλληλα, διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα με θέα στο Αιγαίο, εκκλησάκι όπου τελούνται γάμοι αλλά και ελικοδρόμιο, προσωπικό σε 24ωρη βάση, σεφ καθώς και γυμναστήριο για όσους θέλουν να γυμνάζονται ακόμη και στις διακοπές τους.

Η «Vila Alegria» (alegriamykonos.com)

Ενδεικτικό του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αλλά και της πολυτέλειας που προσφέρει το κατάλυμα είναι ότι το 2018 η ομάδα της «Vila Alegria» παρέλαβε το βραβείο για την καλύτερη βίλα επτά αστέρων στα Luxury Hospitality & Lifestyle Awards που έλαβαν χώρα στην Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Όποιος, λοιπόν, αποφασίσει να επενδύσει τα δεκάδες εκατομμύρια σε αυτήν, δεν θα έχει παρά να επιλέξει αν θα περνάει τις ημέρες του στο White house, το οποίο βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας και διαθέτει δύο σουίτες κάτω και δύο επάνω ή στο Stone House, που εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει μια σουίτα και οχτώ master bedrooms, ενώ υπάρχουν και δύο διαμερίσματα 150 και 110 τετραγωνικών μέτρων αντίστοιχα, το καθένα με δύο κρεβατοκάμαρες.