«Δεν αισθάνομαι καλά»- Στην Κερατέα ένιωσε ενόχληση στην καρδιά ο Χαρδαλιάς

10 mins read

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ βρισκόταν στη μεγάλη φωτιά στην Κερατέα συντονίζοντας τις ενέργειες από την πλευρά της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η εμπερία του κυρίου Χαρδαλιά, που στο παρελθόν είχε ξαναπάθει έμφραγμα, τον έσωσε αφού μπόρεσε έγκαιρα να συνειδητοποιήσει ότι οι πόνοι στο στήθος είναι κάτι σοβαρό και να ζητήσει βοήθεια.

Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, στο οποίο ο κ. Χαρδαλιάς είχε πάει και πριν τρία χρόνια, οπότε είχε ξαναπάθει ισχαιμικό επεισόδιο, και γνωρίζουν το ιστορικό του.

Εκεί του τοποθετήθηκαν δύο στεντ με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου να αναφέρει ότι «υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς».

Ο 52χρονος υφυπουργός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική Αγία Όλγα όπου θα μείνει για παρακολούθηση.

Εντωμεταξύ άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον κ. Χαρδαλιά επιβεβαιώνουν αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι τον τελευταίο καιρό  λόγω πυρκαγιών βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση και πίεση, δούλευε πολύ και κοιμόταν λίγες ώρες.

Εμφανώς κουρασμένος άλλωστε φάνηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει για τις φωτιές, στη διάρκεια της οποίας δεν έκρυψε ούτε τη συναισθηματική φόρτισή του.

Αρκετές φορές ανέβασε τους τόνους, συγκινήθηκε, εκνευρίστηκε. Χαρακτηριστική η στιγμή που μίλησε για την παραίτησή του, η οποία όπως τόνισε βρίσκεται στο συρτάρι του πρωθυπουργού.

Δείτε εδώ την πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου: 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα