ΑρχικήΕπικαιρότηταΔεν θα απαντά στα τηλέφωνα, λέει ο Δασκαλάκης- «Κάποιοι κάνουν πάρτι» προειδοποιεί...

Δεν θα απαντά στα τηλέφωνα, λέει ο Δασκαλάκης- «Κάποιοι κάνουν πάρτι» προειδοποιεί η Πισπιρίγκου

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» δήλωσε έξω από το γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης, αμέσως μετά την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που δήλωσε σε βάρος της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωτρζίνας.

Ο σύζυγος της κατηγορουμένης για τον θάνατο του 9χρονου παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης, ερωτηθείς αν επιθυμεί να στείλει κάποιο μήνυμα στην μητέρα των παιδιών του απάντησε αμέσως πως «δεν έχω να πω τίποτε άλλο σε εκείνη. Την πρώτη ημέρα με πήρε τηλέφωνο, μετά δεν απάντησα ξανά. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα».

Πισπιρίγκου: «Κάποιοι έξω κάνουν πάρτι»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα και επιμένει ότι δεν σκότωσε και δεν προκάλεσε κακό σε κανένα από τα παιδιά της, στην Πάτρα. Ο άλλοτε σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης την έχει «αδειάσει» και τραβάει τον δικό του δρόμο. Την καλεί να μιλήσει για όλα, να αποκαλύψει πως χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αλλά και τι έγινε με τα άλλα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε κάθε τοποθέτησή της, αφήνει αιχμές εναντίον του. Όπως προκύπτει και από τα τελευταία της λόγια.

Με αποδέκτη την εφημερίδα «Πελοπόννησος» (κατ’ επιθυμίαν της) μέσα από τη φυλακή -κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί- διαμέσου προσώπου που μίλησε προχθές μαζί της, της αποδίδεται η φράση: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι». Αυτό ερμηνεύεται από πολλούς ως αιχμή για τον Μάνο Δασκαλάκη με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Πάντως, φαίνεται πως πάμε ολοταχώς για μετωπική σύγκρουση Μάνου και Ρούλας! Το σενάριο του διαζυγίου περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, γιατί υπάρχει άλλο θέμα, πολύ πιο σοβαρό: Ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται, σήμερα ή αύριο, να πάει μαζί με τον δικηγόρο του στην ανακρίτρια της υπόθεσης και να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας! Να στηρίξει την κατηγορία. Θα τοποθετηθεί, δηλαδή, και επίσημα απέναντι από τη γυναίκα του, ως πολιτική αγωγή, ως κατήγορός της στην υπόθεση, αποδεχόμενος πως η σύζυγός του δικαιολογημένα κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας!

Ο δικηγόρος της 33χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις τελευταίες εξελίξεις. Είπε ότι όντως η φυλακή την φοβίζει, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέφρασε και σε εκείνον τους προβληματισμούς της και τις ενστάσεις της όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί. «Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει η φυλακή καθώς δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης, «λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς». Πλέον αναμένεται να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης. Η 33χρονη επαναλαμβάνει πως βρίσκεται άδικα στη φυλακή και ζητάει να αφεθεί ελεύθερη, για να συγκεντρώσει στοιχεία που όπως υποστηρίζει θα αποδείξουν την αλήθεια.