ΑρχικήΕπικαιρότηταΔέχθηκαν τη Μυρτώ στο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Δέχθηκαν τη Μυρτώ στο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Συγκίνηση για την Μυρτώ της Πάρου η οποία θα μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Αννόβερο Γερμανίας για να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται.

Η Μυρτώ της Πάρου και η ιστορία του 15χρονου τότε κοριτσιού το 2012 που βιάστηκε και χτυπήθηκε από Πακιστανό στην παραλία είναι μία ιστορία που συγκλονίζει μέχρι σήμερα.

Τις τελευταίες ημέρες η μητέρα της Μυρτούς έκανε λόγο για επιδείνωση της υγείας της κόρης της με την ίδια να ψάχνει τη βοήθεια που χρειάζεται η κόρη της. Μίλησε για κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν τους δεχόταν ακόμη.

Η εξομολόγηση της μητέρας έφτασε στα αυτιά και του Θάνου Πλεύρη, με τον Υπουργό Υγείας να δίνει εγγυήσεις στην άτυχη μητέρα ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει.

Σήμερα, Τετάρτη 6/10 αυτό λοιπόν φαίνεται πως έγινε πραγματικότητα με την μητέρα να ανακοινώνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με ενθουσιασμό ότι δέχτηκαν την Μυρτώ στο κέντρο.

Η μητέρα δήλωσε πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Γνωρίζει βέβαια ότι δεν μπορεί να περιμένει θαύματα από την παρουσία της Μυρτούς στο κέντρο.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον γιατρό Νικόλαο Μαστραγελόπουλο και την σύζυγό του που τους βοήθησαν στις επαφές με το κέντρο. Ακόμη έστειλε τις ευχαριστίες σε όποιον προσπάθησε να βοηθήσει και ιδιαίτερα στον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη που έδειξε ενδιαφέρον. Τέλος, ανέφερε ότι θα κρατήσει ενήμερους του ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον για την κατάσταση της κόρης της όταν θα έχει νεότερα.

Η ανάρτηση της μητέρας της Μυρτούς: