Δήλωση – σοκ από Μπαλάσκα για αστυνομικό – ληστή: «Έχω μάθει ότι είναι όμορφος… θα περάσει πάρα πολύ ωραία στη φυλακή»

11 mins read

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, για έναν 29χρονο αστυνομικό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 29χρονος λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννέα ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Για το περιστατικό μίλησε στον ΑΝΤ1 ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος καταδίκασε με έντονο τρόπο τις πράξεις του συναδέλφου του, τις οποίες χαρακτήρισε «απαράδεκτες».

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες».

Μάλιστα, ο κ. Μπαλάσκας προχώρησε και σε μια άκρως καυστική δήλωση για τον ληστή. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχει ενημερωθεί ότι ο αστυνομικός…είναι όμορφος «Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος.Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή», είπε με νόημα…

Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αντέδρασε και προσπάθησε να τον… επαναφέρει στην τάξη, εκείνος όχι μόνο επέμεινε, αλλά επανέλαβε ό,τι είπε! Βέβαια, υποστήριξε ότι δεν επιβραβεύει το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος αστυνομικός να δεχτεί επίθεση μέσα στη φυλακή, ωστόσο όπως είπε «είναι κάτι που συμβαίνει».

Facebook Comments