Δικηγόρος Λιγνάδη: «Επιχειρείται να συνδεθεί το όνομά του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων»

19 mins read

Εξοργισμένος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης με όσους συνδέουν το όνομά του με κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, διαψεύδοντας ότι εμπλέκεται σε αυτό.
Σε παρέμβαση μέσω του δικηγόρου του, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, σημείωσε ότι ο ηθοποιός «βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία, και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του. Εξοργισμένος διαπίστωσε ότι επιχειρείται, δυστυχώς και από δημοσιογράφους, να συνδεθεί το όνομά του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, καθώς σταθερά παρουσιάζεται κάποιος σκηνοθέτης ή ηθοποιός ως μέλος ή πελάτης αυτού του κυκλώματος που φέρεται να λειτουργούσε στην Αθήνα το 2012».
Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη
«Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Λιγνάδης έχει δίνει δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων. Έχει επιλέξει να απαντήσει με τον δέοντα τρόπο, στον χρόνο που θα κρίνει κατάλληλο, και κυρίως ενώπιον του φυσικού δικαστή. Κάποιοι εξέλαβαν αυτή τη στάση ως αδυναμία, και δυστυχώς άλλοι, όταν διαπίστωσαν ότι δεν αντιδρά σπασμωδικά, όπως ήλπιζαν, προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία, και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του.
Εξοργισμένος διαπίστωσε ότι επιχειρείται, δυστυχώς και από δημοσιογράφους, να συνδεθεί το όνομά του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, καθώς σταθερά παρουσιάζεται κάποιος σκηνοθέτης ή ηθοποιός ως μέλος ή πελάτης αυτού του κυκλώματος που φέρεται να λειτουργούσε στην Αθήνα το 2012. Είναι απολύτως ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οποιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο, οποτεδήποτε, γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Στη δήθεν είδηση σκοπίμως συνδέεται τεχνηέντως με τον κ. Λιγνάδη ώστε να πλήξει την τιμή και την υπόληψή του. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού.
Γιατί ουδέποτε ο κ. Λιγνάδης κλήθηκε από τις αρχές. Και το κυριότερο, ούτε οι αρχές αξιολόγησαν την πληροφορία και σε εκείνο το χρόνο και στον παρόντα ως σοβαρή. Γι’ αυτό δεν υπήρξε περαιτέρω έρευνα. Όσοι συκοφάντες διακινούν την πληροφορία ότι ο κ. Λιγνάδης μαχαιρώθηκε από πατέρα ανηλίκου με αρχικά Γ.Μ. και κατόπιν μάλιστα επήλθε εξώδικος συμβιβασμός θύτη-θύματος, καλό θα είναι να ξέρουν ότι θα κληθούν να ενημερώσουν τις αρχές για τα στοιχεία που λένε ότι διαθέτουν. Γιατί μιλάμε για τον παρ’ ολίγον δολοφόνο του κ. Λιγνάδη. Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι στο πώς κινούμαστε».

Facebook Comments