Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν έχει σκοτώσει η Ρούλα τα παιδιά….» (video)

14 mins read

Στην πολύωρη κατάθεση που έδωσε πρόσφατα η  Δήμητρα Πισπιρίγκου, για την υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών στη Πάτρα, ενώ δήλωσε σίγουρη ότι η αδερφή της είναι αθώα, ωστόσο διεμήνυσε πως αν αποδειχθεί ένοχη τότε θα την σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια.

Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια” φέρεται να είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο τέλος της κατάθεσής της, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, τη συγκεκριμένη φράση η Δήμητρα Πισπιρίγκου την είπε στο τέλος της κατάθεσής της όταν ρωτήθηκε για τελευταία φορά γιατί επιμένει στην αθωότητα της προφυλακισμένη αδερφής της, της Ρούλας Πισπιρίγκου, παρά τα συντριπτικά στοιχεία εναντίον της.

Να υπενθυμίσουμε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου δεν είναι η πρώτη που έχει δηλώσει ότι εάν αποδειχθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει σκοτώσει τα παιδιά της θα τη σκοτώσει.




Την ίδια ακριβώς φράση είχε χρησιμοποιήσει κι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, σε συνέντευξη του στην Αγγελική Νικολούλη αμέσως μετά την προφυλάκιση της 33χρονης μητέρας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Να τονίσουμε ότι τις προσεχείς μέρες, ίσως ακόμα και σήμερα ή αύριο, αναμένεται να αποσταλεί στη Ρούλα Πισπιριγκου κλήση προκειμένου να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου για τον θάνατο και τον άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Τα πρόσφατα ιατροδικαστικά πορίσματα έδειξαν τον ασφυκτικό θάνατο ως την αιτία θανάτου των δύο μικρών κοριτσιών επομένως και εγκληματική ενέργεια, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να θεωρείται η κύρια ύποπτη για τη δολοφονία τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή “Αλήθεια με τη Ζήνα”, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει άμεσα στην εισαγγελία, καθώς θα πρέπει να λάβει τη δικογραφία, να τη μελετήσει και να τελικά να μεταβεί στον εισαγγελέα, εξέλιξη που αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα.

 

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα