ΑρχικήΕπικαιρότηταΔολοφονία Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη Έλληνας οπαδός μετά από ένταλμα

Δολοφονία Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη Έλληνας οπαδός μετά από ένταλμα

Δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη.

Στα πεδίο των ερευνών: σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών. Από την ανάλυση των στοιχείων, μέχρι στιγμής, στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί μετά την σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.

Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο αργά χθες το βράδυ βγήκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή.

Η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι του όπου έγινε και έρευνα. Φέρεται να έγινε ταυτοποίηση από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα οπαδικά επεισόδια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία, αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• κεντρική μονάδα υπολογιστή, με το καλώδιο παροχής ρεύματος και εικόνας,

• -2- μεταλλικά μπαστούνια baseball

• -2- κράνη, χρώματος μαύρο,

• συσκευή κινητού τηλεφώνου,

• ξύλινο στειλιάρι και

• κράνος, χρώματος μαύρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

 

Πηγή: ΕΡΤ